Schuco-varianto tankstation  Logo schuco-varianto.nl

Schuco Varianto 3041 Limo

Schuco heeft in de loop van de tijd de 3041 Limo uitgevoerd in twee verschillende varianten. Het verschil tussen de twee modellen is de mascotte op de neus van de auto. Op de foto's hieronder is het verschil van de twee modellen goed te zien. (klik op de afbeelding om deze te vergroten)

  • Schuco Varianto 3041 met zonder mascotte
  • Schuco Varianto 3041 met mascotte

Kleuren

De Schuco Varianto limousine 3041 is in veel verschillende kleuren uitgebracht. Hieronder een afbeelding met daarop alle verschillende kleuren die door schuco zijn uitgebracht.

Collectie Schuco Varianto 3041 Limo

Bodemplaat

De bodemplaat en de wielen van de limousine 3041 zijn in drie verschillende uitvoeringen uitgebracht. De Varianto 3041 met mascotte heeft altijd "Made in us zone germany" op de bodemplaat staan en is uitgevoerd met chroom wielen. De uitvoering zonder mascotte is uitgevoerd met zowel de tekst "made in us zone germany", "made in germany" of "made in espana" (spanje) op de bodemplaat. De de eerste kun je aantreffen met wielen van chroom of de schuco-cord wielen. De "made in espana" uitvoering heeft plastic wielen en de tekst schuco ontbreekt op de gril.

  • Bodemplaat Schuco-Varianto 3041 Made in western Germany
  • Bodemplaat Schuco-Varianto 3041 Made in US zone Germany
  • Verschullende schuco varianto 3041 varianten aan voorzijde
  • Bodemplaat Schuco-Varianto 3041 Made in espanis

Op de bodemplaat van de spaanse uitvoering kun je goed lezen dat deze onder licentie in spanje is gemaakt.

we use wextreeme visitcount (www.webxtreeme.eu)